StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Справжнє випробування: зрадниця Ані Лорак поплакалася на свою доньку

24 травня 2024, 10:03
1389
Зрадниця Ані Лорак поскаржилася на важкий вік своєї доньки.
Ані Лорак
Ані Лорак розповіла про доньку Софію / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Співачка-запроданка Ані Лорак, яка зрадила Україну і поїхала жити в країну-окупанта Росію, розповіла, як складно їй справлятися з дочкою Софією від бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.

В інтерв'ю для росЗМІ Лорак поділилася, що перехідний вік - це справжнє випробування і потрібно набратися терпіння.

відео дня

"Підлітки в наш час - це інший рівень складності, я б сказала. Цей вік є непростим випробуванням для батьків. Нині все ускладнилося тим, що з'явився доступ до величезної кількості інформації, діти буквально не вилазять із гаджетів. Тому я бажаю всім, у кого зараз діти перехідного віку, просто набратися терпіння. Якомога більше надавати любові, підтримки. Бути для дитини другом, опорою та орієнтиром. Сонечка росте прекрасною дитиною з красивим серцем. Я - її підтримка, а вона - моя", - заявила зрадниця.

Хто така Ані Лорак?

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини за темою

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Ані Лорак стала членом журі шоу талантів у країні-окупанті РФ, отримавши "жирний" гонорар у кривавих рублях.

Також частенько під критику потрапляє не тільки Ані Лорак, а й її донька Софія. Під час нещодавнього її виходу у світ із матір'ю дівчинку захахавтіли за те, що на тлі мініатюрної Лорак вона має надто великий вигляд.

Читайте більше про Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти