StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Без шансів "відмитися": Ані Лорак стане членом журі шоу талантів в РФ

15 серпня 2023, 19:00
Повернення силіконової діви на екрани країни-агресора зустріли без особливого захоплення.
Ані Лорак
Ані Лорак повертається на російське телебачення / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак остаточно продала свою українську душу за криваві рублі: один з головних пропагандистських телеканалів країни-окупанта на офіційному сайті оголосив про участь артистки в новому сезоні музичного проєкту.

Лорак стане однією з членів журі дитячого шоу талантів "Ти супер!" разом зі співачкою Люсею Чеботіною, актором Олексієм Воробйовим і ще одним колишнім українцем, родом з Кіровоградської області, композитором Ігорем Крутим.

Кароліна Куєк, схоже, отримала вельми жирний гонорар, і про майбутню роботу висловилася, мало не вистрибуючи зі штанів від задоволення. Втім, і себе вона, звичайно ж, похвалити не забула.

відео дня

"Я вже була наставником в інших вокальних шоу, а також у мене є великий досвід участі в музичних конкурсах починаючи з "Ранкової зірки". Я прекрасно знаю, що таке стояти на сцені, будучи конкурсантом, і на що звертати увагу, коли ти знаходишся в ложі журі. І я зможу поділитися цим досвідом. ... Думаю, я буду робити знижку на вік. Сама знаю, як буває: на репетиції співаєш ідеально, а виходячи на сцену, відчуваєш таке хвилювання, що забуваєш все, що ти знав до цього. Перш за все я буду довіряти своїй інтуїції", - заявила співачка.

Втім, варто відзначити, що аудиторія країни-агресора в шоці від повернення Ані Лорак на російське телебачення, адже своїм мовчанням про війну в Україні вона втратила довіру не тільки на батьківщині, але і в країні на болотах.

Раньше Ані Лорак влаштувала непристойні танці зі своїм бойфрендом-ловеласом у марних спробах розпалити в колишніх шанувальників інтерес до своєї творчості.

Також в недавньому інтерв'ю Монатік заступився за Ані Лорак - артист навіть через півтора року повномасштабної війни в Україні відмовляється вірити, що в світі існує зрада такого великого калібру, як демонструє співачка.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти