StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Більша за маму: Ані Лорак здивувала світським виходом доньки

3 грудня 2023, 20:45
Софія Налчаджиоглу зазнала жорсткої критики після появи на червоній доріжці з мамою.
Ані Лорак з дочкою Софією
Доньку Ані Лорак захейтили за зовнішній вигляд / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка українського походження Ані Лорак ігнорує війну та більше не приховує свою лояльність до країни-окупанта. Там вона не тільки дає концерти, знімається в шоу і платить податки, які путінська держава витрачає на ракети для мирних міст України, а й охоче відвідує різні світські заходи.

Наприклад, нещодавно співунка з'явилася на прем'єру фільму, в якому знявся її кум та близький друг Філіп Кіркоров. На червону доріжку Лорак вийшла з єдиною донькою - 12-річною Софією.

Мама привчає дівчинку до виходів у світ, чому Соня, схоже, дуже рада. Фотографії з прем'єри вона виклала в свій блог в Instagram. Знімки багато сприйняв вороже та став критикувати доньку Лорак.

відео дня

Співачка на червоній доріжці позувала в чорній блузці і брюках із завищеною талією, її дочка - в спідниці і блузці з краваткою, поверх якої був надітий корсет. Наслідуючи приклад мами, дівчинка значно підретушувала знімки.

У коментарях до фотографій багато хто став порівнювати маму і дочку, і, на жаль, перевага була не на боці Соні - дитину захейтили за те, що на тлі мініатюрної Лорак вона виглядає занадто рослою, а вбрання, яке вона обрала, лише підкреслило цей контраст: "Мама мініатюрна, а доця прям велика!", "Більше мамашки стала вже", та ін.

Ані Лорак з дочкою Софією
Доньку Ані Лорак захейтили за зовнішній вигляд / колаж: Главред, фото: instagram.com/sonchiks.off

Раніше Ані Лорак опублікувала ганебне фото співака-путініста Філіпа Кіркорова, який є хрещеним її доньки. Артистка підретушувала себе, а кума "обділила", і показала, як він виглядає насправді.

Також Кароліна Куєк показала безглузде дефіле з претензією на привабливість і граціозність. Замість цього у неї вийшов кетволк, який наштовхував на думку, що знімалася артистка-запроданка нетверезою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти