StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наркотики або перемога": Жанна Д'арк із ЗСУ кинула виклик дружині наркоторговця, яка збирає 4 млн

31 серпня 2022, 12:44
Краще збирати гроші на перемогу, ніж намагатися звільнити з в'язниці людину, яку взяли з наркотиками в штанях.
Інна Воронова та Черненко
Інна Воронова та Черненко / Instagram

Євгенія Емеральд, військовослужбовець снайпер з позивним Жанна Д'арк, вирішила кинути виклик Інні Вороновій, яка зараз збирає гроші на заставу для свого чоловіка Юрія Чернецького, якого затримали вкотре за розповсюдження наркотиків у Києві.

Військовослужбовець оголосив про збір 4 млн гривень для ЗСУ. "У той час, як ми рятуємо країну від кафірів, хтось рятує наркодилера від в'язниці. Найбільше дивує, що є люди, які дійсно перераховують гроші за Чернецького. Гей, може б ви змінили пріоритети і кинули нам на пікапи, броніки і Тепловізори ?",- обурилася Емеральд.

"У нас дуже багато потреб, на які потрібні ці гроші. На фронті критично не вистачає автомобілів, екіпіровки, постійно потрібні кошти на реабілітацію поранених, на всілякі маскувальні сітки, Приціли і т. д. що нам важливіше: наркотики або перемога?",- звернулася до передплатників снайпер.

"Ми разом зібрали кошти на супутник, так що вірю що і це зробимо. Покажемо, що ми справжня нація! Не дозволимо збирати гроші для наркомана! Давайте зробимо це спільно і дуже швидко", - написала вона.

Нагадаємо, раніше Інна Воронова, дружина Юрія Чернецького, якого нещодавно затримали прямо в центрі Києва за підозрою в торгівлі наркотиків, дала клич в Instagram, щоб зібрати для свого чоловіка 4 мільйони гривень і його випустили під заставу.

"Не маю права мовчати. І хочу почати з того, що якби було правдою те, про що пишуть, у нас було б море грошей, і я б в перший день (ви знаєте, як я люблю Юру) його б викупила", - заявила Воронова в сторіз.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти