StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На онкохвору Заворотнюк звалилося нове випробування

9 серпня 2023, 11:19
21801
Актриса Анастасія Заворотнюк не може отримати доступ до лікування.
Анастасія Заворотнюк з родиною
Анастасія Заворотнюк з сім'єю / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка кілька років бореться з раком головного мозку, опинилася в новій неприємній ситуації.

За інформацією російського видання The Voice, у Заворотнюк знайшли борг у розмірі 170 тисяч рублів. Через те, що він не був вчасно оплачений, рахунки зірки виявилися заблоковані за рішенням податкових органів.

Це, в свою чергу, означає, що у Заворотнюк фактично не залишилося коштів на лікування і вона не може отримати достатню кількість необхідних процедур і ліків.

відео дня

РосЗМІ також повідомляють, що основним добувачем в родині Заворотнюк був її чоловік, фігурист Петро Чернишов. Однак останнім часом стала проскакувати інформація про те, що артист все частіше відмовляється від зйомок, щоб більше часу проводити зі своєю дружиною і маленькою донькою.

Раніше стало відомо про те, що в боргах опинилася і мати актриси - Валентина Борисівна. Невідомо, як у неї йдуть справи з податками, але за житлово-комунальні послуги у жінки накопичилося ні багато ні мало 127 тис.рублів.

Раніше стало відомо, що шанувальники зірки ситкому "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що актрисі стало гірше. В тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 27-річної Анни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти