StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Для всіх нас біль: дочка Заворотнюк поділилася свіжими новинами про здоров'я матері

15 серпня 2022, 18:15
Чергові чутки викликав коментар Анни Заворотнюк, так як інформації про здоров'я актриси дуже мало.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк / instagram.com/a_zavorotnyuk

Анна Заворотнюк, дочка популярної актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше 3 років бореться з раком мозку, прокоментувала стан своєї матері. Так,

"Хвороба дуже серйозна. Складно говорити про цю сторону життя навіть з близькими людьми. Розумію, що багатьох це цікавить, але тут боїшся навіть дихати в цю сторону, не те що говорити і розповідати. Для всіх нас це біль", - розповіла Анна Заворотнюк, яку цитує Комсомольська правда.

За словами дочки Заворотнюк, хвороба дуже серйозна і про неї складно говорити навіть з близькими людьми. "Мама найсильніша. Бажаю всім, щоб їхні батьки ніколи не хворіли, це страшно і неймовірно боляче. Але я намагаюся жити далі і більш — менш навчитися справлятися зі своєю дірою в серці", - написала дівчина.

відео дня

читайте також"Вибішує": дочка Заворотнюк визвірилася на питання про молодшу сестру

Останнім часом, мовчання дочки Заворотнюк від скасування концертів її чоловіка Петра Чернишова спровокувало появу чуток про те, що актрисі стало гірше.

Відзначимо, що вона не з'являється на публіці. Єдине фото, яке потрапило в Мережу - це було фото з радара-фіксатора швидкості, на якому видно жінку, яка лежить на передньому сидінні, а за кермом знаходиться чоловік, який схожий на Петра Чернишова.

Нагадаємо, раніше дочка російського телеведучого Леоніда Якубовича відрізняється незвичайною зовнішністю і досить нестандартним мисленням.

Незважаючи на юний вік, Варвара давно живе окремо від батьків, які ніколи надмірно не балували ненаглядне чадо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти