StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не на фронті: Козловський у чорній кепці та куртці засвітився на прогулянці в Києві

13 лютого 2024, 03:20оновлено 13 лютого, 10:23
Український співак Віталій Козловський, який служить у ЗСУ, був зображений на прогулянці вечірнім Києвом у компанії подружок.
Козловський, Київ
Козловський прогулявся Києвом із подругами / колаж Главред, фото Instagram і Facebook

Відомий український попспівак Віталій Козловський, який останнім часом служив у Нацгвардії, а потім - у ЗСУ, був зафіксований на прогулянці вечірнім Києвом у компанії своєї піарниці Юлії Бакуменко. Відповідне фото 5 лютого на сторінці у Facebook опублікувала їхня приятелька Ніла Максимчук.

"Мої друзі. Завжди вам рада. Люблю", - підписала вона знімок.

На фото Козловський зображений не у формі, а в чорній кепці та чорній куртці. І, до речі, співак не публікував цей знімок у своїх соцмережах.

відео дня

До слова, буквально нещодавно колишній продюсер Козловського Ігор Кондратюк заявив, що більше не отримує відрахування з військової зарплати співака - через старе рішення суду щодо порушення авторських прав.

"Мені просто цікаво - де зараз Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде - у нього немає офіційної зарплати. Адже він не може не отримувати зарплату, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми із законом? Ні. Отже, робимо висновок, що рядовий Козловський зник", - сказав тоді Кондратюк.

У відповідь на таку заяву Кондратюк Козловський лаконічно і нецензурно вилаявся.

Нагадаємо, раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти