StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Музикант-воїн Положинський уперше розповів, куди пішов із 47 ОМБр

4 червня 2024, 18:37
417
Колишній соліст гурту Тартак поділився новинами про свою нову роботу.
Олександр Положинський
Олександр Положинський новини - Положинський розповів, чим займається і де перебуває зараз / колаж: Главред, фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Екслідер гурту Тартак, шоумен і військовий Олександр Положинський навесні 2022 року вступив до лав ЗСУ. Його було розподілено до 47-ї окремої механізованої бригади, в якій він прослужив аж до листопада 2023 року.

Тоді в соцмережах артист-воїн повідомив, що вступив на службу в новий підрозділ ЗСУ, проте подробиці про нове місце розкривати не став. Лише нещодавно у програмі "Ранок у великому місті" Положинський розповів, чим займається зараз, і де перебуває.

Музикант повідомив, що службу зараз він проходить у Києві. Військове керівництво довірило йому важливу просвітницьку місію, яку він виконує за допомогою роботи на радіо Армія FM.

відео дня

"Це програма, яку я роблю в межах своєї служби на "Армія FM", де частина працівників і ведучих – це військовослужбовці Збройних сил України. Мене туди скерувало керівництво моє. Сказали: "Так, йди на радіо, роби програму". Я кручу різну музику, закордонну і українську, до мене часто приходять гості", - розповів Олександр Положинський.

Хто такий Олександр Положинський?

Олександр Євгенович Положинський (нар. 28 травня 1972, Луцьк, Волинська область, Українська РСР, СРСР) - український співак і шоумен, колишній лідер українського гурту "Тартак", проєкту "Був'є" (2014), проєкту "Ол. Ів.'є" (2019), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Юрій Журавель, лідер популярного українського гурту Ot Vinta!, потрапив у серйозну ДТП. У його соціальних мережах з'явилося страхітливе фото зім'ятого і розбитого автомобіля.

Також українська співачка Tayanna вперше зізналася в романі з популярним одруженим продюсером. Після завершення стосунків у Тетяни Решетняк була довга розмова з його дружиною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти