StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Машина в ніщо: лідер популярного українського гурту потрапив у серйозну ДТП

3 червня 2024, 16:59
427
Юрій Журавель показав наслідки аварії та розповів про свій стан.
Юрій Журавель
Юрій Журавель із гурту Ot Vinta! потрапив у ДТП / колаж: Главред, фото: facebook.com/Zhuravelll

Український художник, музикант, лідер гурту Ot Vinta! Юрій Журавель опублікував фото, від якого по шкірі біжать мурашки - його автомобіль, на якому він із дружиною їхав на міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал", виявився буквально зім'ятим у гармошку.

Таким чином артист у своєму блозі в Facebook повідомив, що потрапив у ДТП. Передня частина машини перетворилася на металобрухт, але пасажири і водій дивом залишилися цілими.

"Ми живі-здорові! Все добре. Крайня подорож на Арсенал вилізла боком, точніше передком, колесами, днищем і трохи дверима. Велике прохання зрозуміти , не дзвонити і не писати. Мусимо трошки відійти і відпочити", - написав Журавель.

відео дня

Дружина музиканта Наталія Сьомчик пізніше повідомила, що причиною аварії стала тварина, яка раптово вискочила на дорогу перед їхнім автомобілем. Звірятко залишилося цілим. "Вперше за 40 років життя в такій пригоді... головне що всі цілі, і та тваринка, що вибігла на дорогу - теж", - написала вона.

Автомобіль Юрія Журавля після ДТП
Автомобіль Юрія Журавля після ДТП / facebook.com/Zhuravelll

Хто такий Юрій Журавель?

Юрій Журавель - український музикант, лідер і вокаліст гурту От Вінта!, художник, аніматор, громадський діяч, актор і сценарист. Винахідник і засновник музичного напряму "украбілі". Піонер української флеш-кліп анімації, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український продюсер Володимир Завадюк зізнався, як камінг-аут змінив його життя, і показав милі кадри з життя зі своїм коханим.

Також заплакана Катерина Тишкевич повідомила, що її стан погіршився - хронічний головний біль напруги призвів до загострення психологічних проблем акторки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти