StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Tayanna вперше зізналася в романі з популярним одруженим продюсером

3 червня 2024, 14:23
655
Тетяна Решетняк розповіла, що в неї з дружиною її обранця була серйозна розмова.
Таянно.
Tayanna новини - Таянна підтвердила роман із Дмитром Клімашенком / колаж: Главред, фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Українська співачка Tayanna (Тетяна Решетняк) на початку своєї музичної кар'єри потрапила під крило продюсера Дмитра Клімашенка. Тоді їм приписували не тільки ділові, а й романтичні стосунки. Пікантності додавав той факт, що Клімашенко на той момент був одружений.

Відтоді минуло понад десять років, і лише зараз Таянна зізналася, що чутки про її роман з музичним продюсером виявилися правдою. Про це вона розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Артистка зазначила, що між нею і Клімашенком спалахнуло велике і взаємне кохання. Сьогодні вона вдячна своєму колишньому продюсеру і коханцю за життєвий і музичний досвід.

відео дня

"Ні, мені не соромно (говорити про роман із Клімашенком - прим. редактора), я просто думаю, для чого про це говорити, тому що це дуже давнє минуле. Це досвід, і він залишиться зі мною. Одружені чоловіки – це вже табу. Це було велике кохання. Дуже! Моє. І взаємне. Я його вважаю великим учителем своїм. Він справді багато чого мене навчив. Я з ним почала писати перші пісні. Він був моїм таким музичним гуру", - каже Таянна.

Також співачка зазначила, що вона, будучи свідомою людиною, вибачилася перед дружиною Дмитра Клімашенка. За словами Tayanna, та пробачила її.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий український продюсер Володимир Завадюк зізнався, як камінг-аут змінив його життя, та показав милі кадри з життя зі своїм коханим.

Також заплакана Катерина Тишкевич повідомила, що її стан погіршився - хронічний головний біль напруги призвів до загострення психологічних проблем акторки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти