StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мой рок-н-рол": Бі-2 замінила божевільну Чичерину на Чулпан Хаматову

12 вересня 2023, 14:35
Артисти не хочуть мати нічого спільного з людьми, які підтримують війну.
1694518343-4134.jpg
Тепер легендарний хіт Бі-2 зазвучав по-новому, Колаж Главред, фото Instagram/b2band, Газета.РП

Група Бі-2, яка засудила напад Росії на Україну та вбивства мирних громадян, заспівали свою легендарну пісню "Мой рок-н-рол", проте без божевільної путіністки, російської терористки Чичеріної. Натомість пісню заспівала Чулпан Хаматова.

За інформацією пропагандистського видання Стархіт, актриса вийшла на сцену "Арена Рига".

"Зараз я хотів би запросити нашу на цю сцену нашу фантастичну подругу — Чулпан Хаматову. Я їй вирішив зателефонувати і запросити на концерт, почувши: "так". Тоді я запропонував: "Заспіваєш з нами пісню? "Ось зараз ми і заспіваємо", - сказали Артисти на концерті.

відео дня

Нагадаємо, раніше популярний російський актор театру і кіно Анатолій Білий, який засудив повномасштабну війну терористичної Росії в Україні, назвавши її підлою, неправедною, кривавою і страшною, раптово зробив зізнання щодо російської рок-групи Бі-2, яка також засудила війну.

Раніше також легендарний російський рок-музикант і соліст колективу "Бі-2" Льова (справжнє ім'я - Єгор Бортник) влаштував конфлікт з фоловерами на своїй сторінці в Instagram.

По-перше, музикант написав, що ні за що не повернеться в Росію – в тому числі і з концертами. Далі, Лева Бі-2 відповів на кілька інших коментарів. Конфлікт стартував, коли один з підписників привітав музиканта з Днем Перемоги. Після цього в коментарях почалася суперечка, в ході якої музикант назвав росіян вбивцями.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти