StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Модель лежала на ліжку": Екскоханка Девіда Бекхема розповіла, як він зраджував дружину

22 жовтня 2023, 19:20
Колишня коханка Девіда Бекхема Ребекка Лус заявила розповіла про їхній роман і про те, що він зрадив Вікторію ще з однією жінкою.
Девід Бекхем, Вікторія Бекхем, Ребекка Лус
Девід Бекхем, Вікторія Бекхем та Ребекка Лус / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com , instagram.com/rebeccaloosofficial

Колишня коханка легендарного футболіста збірної Англії (а також "Манчестер Юнайтед" та "Реала") Девіда Бекхема Ребекка Лус розповіла свою версію їхнього стародавнього роману. Про це повідомляє британський таблоїд DailyMail.

Після нещодавньої прем'єри документального фільму Netflix під назвою "Бекхем", у якому йдеться про життя та кар'єру спортсмена, торкнулися теми та його подружньої зради. Тоді Бекхем сказав, що йому було боляче бачити страждання дружини Вікторії (а легендарна співачка та екссолістка герлз-бенда Spice Girls назвала той період "найважчим у житті").

Лус не мовчала і заявила, що Бекхему слід взяти відповідальність за свої зради.

відео дня

"Ось це "бідний я". Йому треба взяти на себе відповідальність. Він може говорити все, що завгодно. Я розумію, що йому потрібно зберегти імідж. Але він виставляє себе жертвою, а мене - брехуном, ніби всі ці історії я вигадала. Він натякає, що це саме я змусила Вікторію страждати", – сказала Лус.

Вона додала, що про їхній роман, який був 20 років тому, публіка давно забула, але цим документальним фільмом Бекхем "знов звертає на це увагу" - знову це погано вплинуло на репутацію Ребеки.

Також жінка розповіла, що вона була не єдиною, з ким Бекхем зраджував дружину.

"У мене задзвонив телефон. Це була Вікторія, яка не могла зв'язатися з Девідом. Я відповіла, що не знаю де він, але вона попросила його знайти і не класти трубку. Я піднялася сходами і побачила перед дверима до спальні його охоронців, сказала , Що дзвонить дружина і Девід вийшов. За його спиною я побачила модель, яка лежала на ліжку. Це було так боляче, я подумала тоді, що він дурень", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри . Шикарна "перчинка" вдається до екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Також дружина Девіда Бекхема присвятила принадами в піджаку на голе тіло , за що знову нарвалася на жорстку критику від недоброзичливців. Її новий образ викликав масу пліток і пустих пліток.

Інші новини про Вікторію та Девіда Бекхем:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти