StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коханка Девіда Бекхема відреагувала на висловлювання Вікторії про їхній роман

10 жовтня 2023, 23:29
Ребекка Лус не мовчала, коли у неї з Бекхемом була інтрижка. Зараз її позиція залишилася такою ж.
Девід Бекхем, Вікторія Бекхем, Ребекка Луз
Ребекка Лус прокоментувала нападки після новини про роман з Девідом Бекхемом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, instagram.com/rebeccaloosofficial

У документальному серіалі від Netflix, присвяченому Девіду Бекхему, його дружина Вікторія вперше прокоментувала роман футболіста з його асистенткою Ребеккою Лус. Спортсмен завів інтрижку в 2003 році, коли йому довелося переїхати до Іспанії через контракт з мадридським "Реалом".

Раніше Бекхеми заперечували цю сторінку їх сімейної біографії. Тепер же, коли вони з упевненістю можуть сказати, що є однією з найміцніших пар західного шоу-бізнесу, вони можуть говорити про це відкрито.

Тож не дивно, що після цієї розповіді Лус, яка ніколи не приховувала свій інтимний зв'язок з Девідом, стала отримувати на свою адресу безліч невтішних коментарів. Під її свіжим фото в Instagram шанувальники сім'ї Бекхем запекло її критикують.

відео дня

Втім, знаходяться і ті, хто підтримує Ребекку, яка також знайшла своє сімейне щастя - вона заміжня, виховує двох синів і зараз працює інструктором з йоги.

Одна з підписниць зазначила, що екскоханка Бекхема не заслуговує до себе такого негативу: "Деякі коментарі тут просто огидні!!! Будьте сильною! У вас прекрасне життя зі своєю чудовою родиною, якій, на відміну від інших, не потрібно заповнювати прогалини, залучаючи Netflix!!!"

Ребекка Лус, вперше з моменту виходу серіалу, висловила свою думку з цього приводу: "Дякую! Сприймаю грубі коментарі з гумором".

Ребекка Луз
Ребекка Лус прокоментувала нападки після новини про роман з Девідом Бекхемом / instagram.com/rebeccaloosofficial

Раніше Вікторія Бекхем розкрила секрет вічної молодості шкіри. Шикарна "перчинка" вдається до вельми екстремальних заходів, щоб зберегти свіжість і тонус обличчя.

Також дружина Девіда Бекхема посвітила принадами в піджаку на голе тіло, за що знову нарвалася на жорстку критику від недоброзичливців. Її новий образ викликав масу пересудів.

Інші новини про Вікторію та Девіда Бекхем:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти