StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Помста планети Земля: Юрія Лозу мало не вбило силами природи в день ювілею

5 лютого 2024, 23:04
Відомий Юрій Лоза мало не став жертвою бурульки. Брила льоду впала на його авто, припарковане біля будинку, і розбила лобове скло.
Лоза, сосулька
Юрія Лозу ледь не вбила бурулька в день 70-річчя / колаж Главред, фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Скандально відомий своїми антинауковими мареннями співак і музикант із країни-агресора РФ Юрій Лоза ледь не загинув у день свого 70-річчя. Про це пише телеграм-канал "НеМалахов".

Артист відзначив ювілей 1 лютого. Збираючись їхати на захід, він на деякий час затримався вдома. Поки він перебував у приміщенні, на лобове скло його дорогого автомобіля впала величезна бурулька. Вона розбила скло.

За словами Лози, якби він вийшов раніше, то не виключено, що міг би постраждати від падіння льоду на голову.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що топова російська пропагандистка Маргарита Симоньян озвучувала свої цинічні фантазії - мовляв, мріє про "денацифікований" Київ.

До того її підлеглий, відомий російський пропагандист Антон Красовський, публічно в ефірі російського телебачення закликав убивати українських дітей. Він без ноток жарту в голосі сказав, що українських дітей потрібно або топити, або спалювати.

Російські пропагандисти (цілком ймовірно, після атак безпілотників на авіабази "Енгельс" або "Дягілєво") зазнали явного переляку і в прямому ефірі озвучили тезу - мовляв, Росії загрожують диверсії у виконанні етнічних українців і біженців. Причому все в тій самій передачі "60 хвилин", яку ведуть пропагандисти Скабєєва і Попов.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти