StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сонце - це ліхтар": божевільний Лоза видав антинаукову нісенітницю в ефірі у путініста Корчевникова

3 березня 2023, 13:18
Юрій Лоза вкотре підтвердив, що він адепт спростованої ще за часів Відродження теорії "плоскої Землі.

Лоза, Корчівників
Юрій Лоза та Борис Корчевніков / Колаж фото УНІАН

Скандально відомий своїми пропутінськими поглядами і дикими заявами співак і композитор з країни-агресора Юрій Лоза в черговий раз видав антинаукову маячню. Цього разу майданчиком для своїх висловлювань він вибрав телепередачу побратима по поглядах – колишнього актора, а нині православного фанатика і кремлівського пропагандиста Бориса Корчевникова.

Лоза вкотре підтвердив, що він адепт спростованої ще за часів Відродження вченими Миколою Коперником і Джордано Бруно теорії "плоскої Землі".

"Люди бачать явища, які неможливі на кулястій Землі - річка не може текти по кулі", − без тіні сумніву сказав Лоза.

Навіть досвідчений пропагандист Корчевников явно очманів від такого висловлювання. І, на свою біду, вирішив запитати у лози - мовляв, якщо земля плоска, то чому сонце сходить і заходить. Але не тут-то було. З сяючими чистим божевіллям очима той видав заготовлену відповідь.

"З моєї точки зору, Сонце - це просто ліхтар спрямованої дії. Повертають ліхтар - стає темно", - сказав Лоза. Правда, не став уточнювати, хто або що цей самий процес здійснює.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що топова Російська пропагандистка Маргарита Симоньян озвучувала свої цинічні фантазії- мовляв, мріє про "денацифікований" Київ.

До того її підлеглий, відомий російський пропагандист Антон Красовський, публічно в ефірі російського телебачення закликав вбивати українських дітей. Він без ноток жарту в голосі сказав, що українських дітей потрібно або топити, або спалювати.

Російські пропагандисти (цілком ймовірно, після атак безпілотників на авіабази "Енгельс" або "Дягілєво") випробували явний переляк і в прямому ефірі озвучили тезу - мовляв, Росії загрожують диверсії у виконанні етнічних українців та біженців. Причому все в тій же передачі "60 хвилин", яку ведуть пропагандисти Скабєєва і Попов.

Вас можуть зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти