StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мелані Гріффіт показала обличчя після видалення ракових клітин

18 січня 2023, 04:01
Актриса пережила видалення ракових клітин і залишила повідомлення для всіх людей.
Мелані Гріффіт
Мелані Гріффіт / Instagram

Голлівудська актриса Мелані Гріффіт потрапила в об'єктиви фотокамер, коли сиділа за кермом своєї машини.

Про це повідомило видання Page Six. Зірка була сфотографована у своїй машині в п'ятницю вдень і була помічена з великим шрамом на лівій щоці.

При детальному огляді видно, що невелика частина рваної рани, яка, здавалося, була зашита швами, залишилася відкритою і зажила. Причина шраму Гріффіт невідома.

У 2018 році Гріффіт поділилася фотографією себе з перев'язаним носом після того, як пройшла процедуру видалення раку шкіри з обличчя. "Знову перев'язана після дермабразії, останнього кроку до лікування вже видаленого базилікоклітинного раку шкіри", - написала Гріффіт у підписі. "Якщо у когось із вас він є, позбудьтеся його. Якщо ви лежите на сонці, піддаєтеся впливу великої кількості сонячних променів, будьте обережні", - написала вона.

Фото актриси можна побачити тут:

Гріффіт також додала: "Використовуйте сонцезахисний крем. Пройдіть обстеження у свого дерматолога. Якщо у вас його немає, придбайте його або зверніться в найближчу клініку і попросіть, щоб вас перевірили на нього".

Раніше в тому ж році Гріффіт розповіла журналу InStyle про втрати, які завдала їй боротьба з раком шкіри, описавши це так: "страшна річ, коли ти актриса, і ти покладаєшся на своє обличчя в роботі".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що найкрасивіша Есмеральда, італійська актриса, фотограф і секс-символ Джина Лоллобриджида померла в Римі 16 січня у віці 95 років.

Про це повідомляє видання ANSA. Причина смерті легендарної артистки не уточнюється, проте ЗМІ припускають, що смерть настала з природних причин в силу її похилого віку.

У вересні 2021 року Лоллобриджида впала у себе вдома і зламала шийку стегна. Актриса була госпіталізована і перенесла операцію. У тому ж році судом на прохання єдиного сина Джини їй був призначений опікун, який допомагав їй розпоряджатися її активами через її часткову недієздатність.

Раніше стало відомо, що індійська актриса, найбільш відома ролями в серіалах "імператор Ашока", "любов по Інтернету" і "Алі-Баба: Легенда воїна", Туніша Шарма вчинила самогубство у віці 20 років під час зйомок.

Також знаменитий футболіст Пеле померти від раку у віці 82 роки. Напередодні стало відомо, що стан здоров'я легенди світового футболу, триразового чемпіона світу, колишнього міністра спорту Бразилії Пеле погіршується.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти