StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маск погрожував спалити Warner Bros, якщо вона виріже Ембер Херд з "Аквамена 2"

12 жовтня 2023, 11:18
Інсайдер повідомляє, що Ембер Херд студія хотіла вирізати з "Аквамена 2" на фінальному монтажі, але Маск почав погрожувати продюсерам.
Маск, Херд
Маск нібито погрожував продюсерам через роль Херд в "Аквамені 2" / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Скандальний Американський Комерсант Ілон Маск нібито домагався всіма силами того, щоб його колишню кохану, скандальну актрису Ембер Херд не вирізали з відеоряду фантастичного бойовика "Аквамен і втрачене королівство". Про це повідомляє видання Variety.

Шанувальники Джонні Деппа заплатили судові витрати за оприлюднення заміток психотерапевта Ембер Херд Доун Хьюз. У них Херд скаржилася фахівцеві, що Джейсон Момоа, який грає роль Аквамена хотів, щоб її відсторонили від ролі. За словами артистки, він одного разу якось нетверезий прийшов на знімальний майданчик в образі її колишнього чоловіка Джонні Деппа:

"Джейсон сказав, що хоче мого звільнення. Джейсон був п'яний і запізнився на зйомку. Він був одягнений як Джонні і з такими ж кільцями", – нібито скаржилася Херд.

відео дня

Тим не менш, Інсайдер повідомляє, що Херд студія хотіла вирізати з "Аквамена" на фінальному монтажі, проте не зробили цього через Ілона Маска, з яким актриса в той час зустрічалася.

Він направив гнівний лист студії Warner Bros і пообіцяв спалити її, якщо Ембер повністю приберуть з фільму. Але продюсери все одно максимально скоротили кількість сцен з Херд у фінальній версії картини.

Нагадаємо, раніше дочка Віктора Ющенка показала експрезидента в компанії голлівудської зірки і бджіл - Шон Пенн відвідав його з дружнім візитом. Неформальна зустріч потрапила в кадр Віталіни Ющенко.

Також стало відомо, що 42-річний американський актор, "Капітан Америка" і найсексуальніший чоловік 2022-го року за версією журналу People Кріс Еванс таємно зіграв весілля з 26-річною португальською актрисою Альбою Баптистою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти