StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Донька Ющенка показала експрезидента в компанії голлівудської зірки та бджіл

11 вересня 2023, 20:33
Шон Пенн, який з перших днів повномасштабної війни публічно підтримує Україну, подружився з колишнім гарантом.
Віктор Ющенко, Шон Пенн
Шон Пенн приїхав у гості до Віктора Ющенка / колаж: Главред, фото: instagram.com/victor_yushchenko, ua.depositphotos.com

Голлівудський актор, режисер і волонтер Шон Пенн днями відвідав Україну в рамках саміту перших леді і джентльменів, який організувала в Києві Олена Зеленська. Після офіційних заходів артист перейшов до особистих візитів

Так Віталіна Ющенко, донька політика, громадського діяча і 3-го президента України Віктора Ющенка, показала, що і її батька Пенн не оминув увагою. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала загальне фото чоловіків.

"Класні хлопці! Мій тато і Шон Пенн", - підписала знімок вона. У коментарях шанувальники були раді побачити колишнього гаранта та великого помічника і друга України разом і в доброму здоров'ї.

відео дня

У кадрі вони позували, одягнені у футболки і джинси, на тлі осіннього пейзажу. Також за їх спинами можна розгледіти вулики. Ймовірно Віктор Андрійович розповідав акторові про своє захоплення бджільництвом.

Віктор Ющенко, Шон Пенн
Шон Пенн приїхав у гості до Віктора Ющенка / instagram.com/vitalinayushchenko

Раніше Валентина Марініна розкрила подробиці терору Костянтина Войтенка. Вона звинуватила актора в домашньому насильстві, яке триває навіть після їх розлучення.

Також Інна Мірошниченко поділилася планом на майбутнє, в який входить усиновлення четвертої дитини. Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як саме її мотивує ця думка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти