StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маркер ідіотизму: Шукшина знайшла новий спосіб виявляти "зрадників" за допомогою Z-символу

13 вересня 2022, 22:58оновлено 13 вересня 2022, 23:35
Актриса в черговий раз показала, що її любов до Президента-терориста сильніше людських якостей.
Марія Шукшина
Марія Шукшина продовжує дивувати своїми фашистськими замашками/ Kp.ru

55-річна актриса, любителька Путіна Марія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні.

На її думку, треба надати всім артистам можливість виступати на сцені під фашистською z-символікою, і тоді "зрадники будуть видавати себе самі". У такому випадку артисти вже більше "не зможуть приховувати свої політичні погляди, що дасть російській владі побачити, хто є хто", зазначила Шукшина. "Таким чином, всі критикують російську владу будуть відсіватися самі", - заявила путіністка, яку цитує topdaynews.ru.

Шукшина також згадала групу рок-групу "Бі-2", учасники якої не висловили свою думку про те, що відбувається, але відмовилися виступати під символом" Z" в Омську. Концерт музичного колективу був скасований за кілька хвилин до початку.

відео дня

"Тобто, з поверненням символів вони самі побіжать, тільки п'яти будуть виблискувати. Символи мають велике значення в ментальній війні. Ми поки не цілком віддаємо собі в цьому звіт " - заявила Шукшина.

Нагадаємо, раніше Шукшина, яка підтримує війну і вбивства мирних українців, а також закликає росіян писати доноси на тих людей, які слухають артистів, які засудили напад Росії на Україну, позбулася декількох квартир в центрі Москви.

За інформацією росЗМІ, артистка звернулася до суду, щоб отримати обіцяну їй забудовником нерухомість.

Шукшина купила в елітному житловому комплексі бізнес-класу в Тверському районі дві двокімнатні і одну чотирикімнатну квартири загальною вартістю 200 мільйонів рублів (3 млн 309 тис.доларів). Будівництво будинку, в якому знаходяться об'єкти, повинно було завершитися в 2007 році, проте роботи тривали до 2014 року, і після їх закінчення актриса так і не отримала обіцяну житлоплощу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти