StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Максим Галкін похвалився худенькими ніжками Алли Пугачової

18 травня 2023, 20:51
Романтичний настрій коміка знайшов відображення в сімейному знімку з Примадонною.
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін показав ніжки Пугачової в зухвалому вбранні / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін перебуває у відносинах з Аллою Пугачовою вже більше 20 років. Проте артист все ще закоханий в 74-річну Примадонну, як хлопчисько.

У своєму блозі він нерідко публікує кадри з коханою. Останнім часом через щільний концертний графік вдома Галкін буває нечасто, тому сумує за сім'єю.

Так на його сторінці в Instagram нещодавно з'явився його спільний знімок з Пугачовою - Примадонна в зухвалому вбранні кокетливо задерла струнку ніжку, а Галкін захоплено спостерігає за нею.

відео дня

У коментарях до фото шанувальники відзначили, що це - вже архівне фото, виконане ще в підмосковному замку знаменитостей Грязь. З чуток, зіркове подружжя вже позбулося дорогого майна в країні-окупанті, і повертатися з Ізраїлю не планує.

Також Галкіна засипали проханнями про те, щоб він опублікував більш свіжі кадри з Пугачовою та їхніми дітьми - за сімейним життям артистів їм спостерігати особливо цікаво.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін показав ніжки Пугачової в зухвалому вбранні / instagram.com/maxgalkinru

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти