StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лопес на ретрофото показала, як змінилося її обличчя за 20 років

18 квітня 2024, 02:05
Легендарна акторка Дженніфер Лопес нагадала фанатам, який вигляд мала 20 років тому, і який вигляд має зараз - у 2024 році.
Лопес, сукня
Лопес вирішила нагадати фанатам, який вигляд мала 2004 року / колаж Главред, фото Instagram

Відома 54-річна латиноамериканська співачка й акторка Дженніфер Лопес, дружина оскароносного актора і режисера Бена Аффлека, виклала ностальгічний пост для фанатів в Instagram.

Вона опублікувала фотоколаж із двох портретів, один із яких зроблено 2004 року, другий - 2024 року. "Тоді і зараз!" - підписала пост Лопес.

На фото зліва на ній мінімальний макіяж, завдяки якому шкіра має дуже свіжий і навіть вологий вигляд, довгі золоті сережки і намисто в тон, а також темно-синю джинсову кофту. Її волосся розпущене і пофарбоване в золотистий відтінок.

відео дня
6789

На фото праворуч у неї більш насичений макіяж, але на обличчі абсолютно немає зморшок, а шкіра буквально сяє, а волосся розпущене - як і на першому кадрі.

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

У середині минулого року вона знову почала зустрічатися зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Нагадаємо, Бен Аффлек і Дженніфер Лопес довго перебували у стосунках і навіть були заручені. Але на початку нульових справа до шлюбу так і не дійшла.

У середині минулого року вони знову почали зустрічатися. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Пізніше Лопес представила свою 14-річну доньку Марібель Муньїс (від шлюбу з Марком Ентоні) як гендерно нейтральну особистість.

У серпні позаминулого року пара офіційно одружилася.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти