StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ліза Глінська з МастерШеф відверто розповіла, як втратила дитину під час пологів

5 березня 2024, 11:59
Щоб пережити цю трагедію, кондитеру знадобилося багато років роботи з психологом.
Єлизавета Глинська, Ліза Глинська
Єлизавета Глінська висловилася про втрату дитини / колаж: Главред, фото: instagram.com/lizaglinskaya

Українська кондитерка і зірка шоу "МастерШеф" Єлизавета Глінська близько 15 років тому втратила дитину під час пологів. Це був важкий епізод у її житті, і хоч зараз вона щаслива в шлюбі, і виховує сина чоловіка від попередніх стосунків, вона не втрачає надії колись стати мамою.

Психологічна травма через смерть дитини надовго підкосила Глінську, і про цю трагічну сторінку свого життя вона практично не розповідала публічно. Нещодавно свій біль вона розкрила в інтерв'ю для Аліни Доротюк.

Кондитерка переконана, що причиною смерті її дитини стала лікарська недбалість. Об 11 вечора вона прибула до платного відділення однієї з клінік Ялти, де їй прокололи міхур і родова діяльність жінки припинилася. Лікарка почала давати їй препарати для стимуляції.

відео дня

"Коли я вже почала дізнаватися, що мені давали, то з'ясувалося, що це були пігулки для стимуляції, а лікарка казала, що це вітамінки. Таку таблетку можна випити тільки одну за ніч, а вона запхала в мене чотири. Уже вранці я почала блювати кров'ю", - розповіла Єлизавета.

Крім того, коли вона потрапила до пологового відділення, їй не зробили УЗД, тому лікарі не знали, що шия дитини була обвита пуповиною. Коли пологова діяльність відновилася, сталося страшне. "Мені не зробили УЗД, коли я тільки приїхала, щоб перевірити, чи все добре. Що більше я тужилася, то сильніше душила дитину. Я народила мертву дитину. У мене почалася кровотеча, тому лікарі одягли мені кисневу маску", - згадує Ліза Глінська.

Хто така Ліза Глінська?

Єлизавета Глінська - кондитер, переможниця 2 сезону кулінарного реаліті-шоу "МайстерШеф". Навчалася у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, де вивчала кулінарію і кондитерське мистецтво. З'являється на телебаченні у якості кулінарного експерту та судді (шоу "Все буде добре", "Все буде смачно!", "МайстерШеф-9", "МайстерШеф. Професіонали" та ін.). Авторка майстер-класів з кондитерського мистецтва та кулінарних книжок. Відкрила власну школу кондитерського мистецтва GL.

Раніше з тяжкохворою українською акторкою Катериною Тишкевич стався нещасний випадок на зйомках. Вона знову опинилася в лікарні й озвучила новий діагноз.

Також племінник Ольги Сумської, актор театру, кіно та озвучки В'ячеслав Хостікоєв, розкрив подробиці особистого життя і розповів про своє ставлення до шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти