StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Племінник Ольги Сумської розкрив подробиці особистого життя

3 березня 2024, 23:27оновлено 5 березня, 11:12
Серце молодого актора вже дуже давно не вільне, хоча і під вінець він сильно не поспішає.
В'ячеслав Хостікоєв, Анастасія Рула
В'ячеслав Хостікоєв розповів про стосунки з Анастасією Рулою / колаж: Главред, фото: instagram.com/khostikoiev

Український актор В'ячеслав Хостікоєв дав відверте інтерв'ю Сніданку з 1+1, в якому розкрив подробиці особистого життя. Молодий артист уже понад сім років будує стосунки з колегою по Національному академічному театру імені Івана Франка, акторкою Анастасією Рулою.

Пара познайомилася ще на першому курсі інституту. За зізнанням Хостікоєва, почуття з його боку спалахнули завдяки невдалому театральному етюду. "Треба було обрати собі партнера для етюду. Вона так сиділа, подаючи сигнал: "Ні, ні, не я, не я, не бери мене", і я вибрав її", - згадує В'ячеслав.

Їхню роботу тоді розкритикували в пух і прах, але натомість юні актори отримали дещо більше. "Настя засмутилася і обійняла мене. Я так: "Ах", – і все, і я зрозумів, що я закохався. І все. Я почав бігати за нею", - зізнався актор.

відео дня

В'ячеслав Хостікоєв називає Анастасію Рулу своєю дружиною попри те, що пара офіційно не розписана. Артист зазначає, що йому достатньо жити разом із коханою, щоб бути щасливим. Утім, він не виключає, що весілля все ж таки може трапитися - з ініціативи Насті.

"Я вам скажу так. Це моя дружина. Але ми не розписані. Мені достатньо того, що ця людина зі мною. Але якщо їй важливо це, то ми хоч завтра розпишемося з нею. Тому що для мене все стало ясно вже давно. Я не пам'ятаю коли, але ми більше семи років живемо разом. Це було дуже класне рішення. У мене немає причин кожного ранку грузити себе, я просинаюся із посмішкою, тому що вона поряд", - поділився почуттями В'ячеслав Хостікоєв.

Хто такий В'ячеслав Хостікоєв?

В'ячеслав Хостікоєв - український актор театру, кіно та озвучки. Служить у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка (з 2017 року). Син акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, племінник Ольги Сумської. Відомий ролями у фільмах "Скажене весілля", "Тільки диво", "Час іти, час повертатись" тощо.

Раніше українська акторка Анна Саліванчук уперше прокоментувала розлучення з чоловіком-нардепом Олександром Божком, який, за чутками, піднімав на неї руку.

Також співачка Оля Цибульська з гумором прокоментувала новий роман шоумена Володимира Остапчука з молодою журналісткою Катериною Полтавською.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти