StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Linkin Park знайшли заміну Честеру Беннінгтону через 7 років після його смерті

6 вересня 2024, 19:51
107
Гурт оголосив, що починає все "з нуля" і представив нового вокаліста Linkin Park.
Linkin Park, Честер Беннінгтон
Linkin Park новини - хто замінив Честера Беннінгтона в Linkin Park / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Влітку 2017 року американський рок-гурт Linkin Park оголосив перерву в кар'єрі у зв'язку зі смертю вокаліста Честера Беннінгтона. Сім років потому колектив повідомив, що готовий відкрити нову сторінку з новим солістом.

Як повідомляє видання Variety, новою вокалісткою Linkin Park стала Емілі Армстронг - лідерка і засновниця гурту Dead Sara. Разом із нею на позицію барабанщика до колективу прийшов Колін Бріттейн - музичний продюсер і автор пісень.

Пізніше на офіційних сторінках Linkin Park у соціальних мережах з'явилося офіційне підтвердження: оновлений колектив на чолі з Армстронг у листопаді 2024 року, вперше за сім років, випустить повноцінний альбом під назвою From Zero (з нуля - прим. редактора), головним треком якого стане сингл The Emptiness Machine.

відео дня

Оновлений колектив уже у вересні планує вирушити в шестиденний концертний тур шістьма містами - Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Гамбург, Лондон, Сеул і Богота.

Емілі Армстронг
Емілі Армстронг - нова вокалістка Linkin Park / instagram.com/emilyarmstrong

Голлівуд - останні новини:

Раніше 68-річного Мела Гібсона папараці "спіймали" з подругою, яка молодша за п'ятьох із його дев'яти дітей, письменницею Розаліндою Росс. Познайомилася пара 10 років тому, коли дівчині було 24 роки.

Також пуерто-риканський співак Рікі Мартін показав рідкісні фото малюків від екс-чоловіка. Під час розлучення зі шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом опіка над їхніми спільними дітьми була порівну розділена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти