StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мела Гібсона "спіймали" з подругою, яка молодша за п'ятьох із його дев'яти дітей

14 серпня 2024, 18:14
260
68-річний актор погано підготувався до побачення з обраницею.
Мел Гібсон, Розалінда Росс
Мел Гібсон новини - Мел Гібсон і Розалінда Росс попалися папараці / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

На зорі своєї кар'єри Мел Гібсон був розбишакою - бавився алкоголем і був відомий своїми численними любовними зв'язками. Від дебоширства пізніше він відмовився на користь віри, проте пристрасть до красивих жінок все ще при ньому.

Так уже 10 років 68-річна зірка перебуває в романтичних стосунках із письменницею Розаліндою Росс, якій зараз лише 34 роки. У 2017 році вона народила Мелу Гібсону сина Ларса.

Загалом у актора 9 дітей. 7 із них, 43-річну Ханну, 42-річних Едварда і Крістіана, 38-річного Вільяма, 35-річного Луї, 33-річного Майло і 24-річного Томаса, народила Робін Мур - єдина офіційна дружина Гібсона (були в шлюбі з 1980 по 2011 рік - прим. редактора). Також у нього є 14-річна донька Люсія від піаністки Оксани Григор'євої.

відео дня

Природа стосунків Мела Гібсона і Розалінди Росс невідома: будучи консервативним католиком, актор не поспішає робити подругу і матір його сина законною дружиною. Утім, пару часто можна побачити разом на романтичних побаченнях. Так нещодавно пару підловили папараці біля відомого в Малібу ресторану Nobu, повідомляє Daily Mail. Розалінда була в стильному кежуалі, а Мел, вочевидь, розраховував перекусити з подругою десь на пляжі, адже прийшов на зустріч у білій сорочці, шортах і кроксах.

Хто такий Мел Гібсон?

Мел Гібсон - австралійський і американський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер. Лауреат двох премій "Оскар" і премії "Золотий глобус" (1996) за режисуру драми "Хоробре серце". Почесний офіцер ордена Австралії, повідомляє Вікіпедія. Найвідоміші роботи: "Шалений Макс", "Людина без обличчя", "Страсті Христові", "Чого хочуть жінки", "Патріот", "Хоробре серце" та ін.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка "Маленьких жінок", ірландська акторка Сірша Ронан, таємно вийшла заміж за свого кіночоловіка - актора Джека Лаудена, з яким колись вже грала подружню пару.

Також, через рік після загадкової смерті, преса з'ясувала, від чого насправді і за яких обставин померла ірландська співачка Шинейд О'Коннор (Шухада Садакат).

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти