StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тато - найкращий атракціон": Рікі Мартін показав малюків від ексчоловіка

22 серпня 2024, 21:09
579
Колишнє подружжя докладає всіх зусиль, щоб діти пережили розлучення батьків якомога спокійніше.
Рікі Мартін, Джван Йосеф
Рікі Мартін новини - Рікі Мартін показав дітей від Джвана Йосефа / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Пуерто-риканський співак Рікі Мартін - відданий і турботливий батько. Тож не дивно, що під час розлучення зі шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом у 2023 році, важливим пунктом обговорення був поділ опіки над їхніми спільними дітьми - 5-річною Люсією та 4-річним Ренном.

Зараз обоє батьків рівною мірою опікуються малюками. Нещодавно був день тата Рікі - діти провели час із Мартіном біля басейну. Фото з відпочинку музикант поділився у своєму блозі в Instagram.

У кадрі Люсія і Ренн у купальних костюмах стоять у зіркового батька на плечах і готуються стрибати в басейн. "Тато = найкращий атракціон у парку розваг - вхід вільний", - з гумором підписав знімок Мартін.

відео дня

Крім Люсії та Рене, які з'явилися у шлюбі Рікі Мартіна з Джваном Йосефом (2016-2023), співак також є батьком близнюків-підлітків Маттео та Валентино. Хлопчики з'явилися на світ 2008 року від сурогатної матері.

Рікі Мартін із дітьми
Рікі Мартін новини - Рікі Мартін показав дітей від Джвана Йосефа / instagram.com/ricky_martin

Хто такий Рікі Мартін?

Рікі Мартін (повне ім'я - Енріке Мартін Моралес) - пуерто-риканський співак і актор. З 1984 року він розпродав понад 85 мільйонів альбомів. У нього 95 платинових пісень, 6 №1 альбомів у Billboard, 11 хітів номер один, 2 American Music Awards, 7 Grammy Awards, 8 World Music Awards, 10 Billboard Music Awards, 8 MTV Video Music Awards з концертами в більш ніж 60 країнах по всьому світу, повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Піратів Карибського моря", голлівудська акторка Кіра Найтлі, розповіла про невиліковний розлад доньки, який дівчинка успадкувала від своєї зіркової матері.

Також стало відомо, що будинок Тома Генкса пограбували. Його особняк у Лос-Анджелесі, в якому він живе з дружиною Ритою Вілсон, постраждав від рук банди серійних грабіжників.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти