StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лепс і Чичеріна потужно зганьбилися з новим патріотичним треком

30 вересня 2023, 17:04
Поплічники Кремля, а за сумісництвом співаки, Григорій Лепс, Юлія Чичеріна і Влад Маленко випустили новий "патріотичний" трек - на замовлення пропагандистів.
Лепс, Чичеріна
Лепс і Чичеріна вкотре спробували довести свою лояльність путінському режиму / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот з відео

Досвідчений путініст Григорій Лепс і не менш запекла путинистка Юлія Чичеріна (разом з якимось початківцем путинистом Владом Маленко) випустили новий низькопробний пропагандистський трек.

Без брехні, маніпуляцій і спотворення історичних фактів, як зазвичай у російських пропагандистів буває, не обійшлося.

У порядку черги кожен з путіністів виконав свій куплет. У першому ж куплеті Лепс провил - мовляв,"Вернадський бачив в небі російські маяки". До слова,"маяками" в пісні характеризують досягнення РФ, окупантів і взагалі що завгодно, пов'язане з країною-агресером.

відео дня

Справа в тому, що академік Вернадський, хоч і народився в Санкт-Петербурзі, дуже багато зробив для української культури і культури. У тому числі був засновником Національної бібліотеки Української держави в Києві, членом Наукового товариства Шевченка, вимагав визнання наявності окремого українського народу (всупереч позиції російського царизму). У кліпі всі троє пропагандистів постали у войовничих позах, Лепс пищав, а глядачам показували чорно-червоні декорації зі зброєю і різними пам'ятками РФ.

У кліпі всі троє путіністів поставали у войовничих позах, Лепс то гарчав, то пищав, а у відеоряді показували чорно-червоні декорації зі зброєю і різними пам'ятками РФ.

Що заявили Басков і Лепс

Путіністи Микола Басков і Григорій Лепс відзначилися заявою. Вони пообіцяли платити мільйон рублів (а це 434 тисячі грн) за кожен підбитий танк Leopard.

Басков повідомив, що поки ніяких виплат не було, і вони планують реалізовувати їх через Міноборони разом з "Російською медіагрупою". За словами Баскова, до цієї "благородної ініціативи" долучаться й інші російські виконавці.

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти