StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Актор-утікач Дмитро Ступка пояснив, чому не повертається в Україну

9 червня 2024, 13:50
3697
Ступка-молодший зізнався, чи планує остаточний переїзд з США до України.
Дмитрий Ступка
Дмитро Ступка новини - Ступка розповів, чи житиме в Україні / колаж: Главред, фото: instagram.com/stupka777

Український актор Дмитро Ступка вже кілька років живе в США. Він перебрався туди з сім'єю ще до повномасштабної війни, а про те, що країна-окупант напала на Україну, він дізнався на борту літака, який віз його до Києва.

З очевидних причин транспорт до столиці не дістався. Дмитро кілька місяців прожив у Європі, де займався волонтерством, потім повернувся до Америки до доньки.

В інтерв'ю для Oboz.ua Ступка-молодший зізнався, чи планує він знову жити в Україні, або ж остаточно осяде в США. Актор розповів, що сумує за рідною країною, але за кордоном його "тримає" дитина.

відео дня

"Я так розумію, що моя донька буде жити тут, тому що мама вже має свій бізнес, своє життя. А забрати дитину від мами я не маю права. Тому, дай Бог, закінчиться війна, буду жити на дві країни. В Україні багато років працював, робив кар'єру, і так просто це все розірвати не хотів би. Я дуже сумую за Києвом, за друзями, за родичами, за професією. Звичайно, бачу, як все гарно складається в театрі, які черги по квитки. Я сумую за цим, бо дуже люблю театр, глядачів, сцену. Але зараз на першому місці в мене моя дитина", - каже Дмитро Ступка.

Хто такий Дмитро Ступка?

Дмитро Остапович Ступка - український актор театру і кіно. Актор київського театру імені Івана Франка (2009-2022). Син Остапа Ступки та онук Богдана Ступки.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше шоумен, співак і хореограф Діма Коляденко після сварки зі співачкою Іриною Білик розкрив деталі їхнього інтимного життя. На початку двотисячних вони були парою, а потім дружили близько 20 років.

Також стало відомо, який вигляд має зять "мами Вєрки Сердючки" Інни Білоконь - її єдина донька опублікувала рідкісний кадр із чоловіком і батьком своєї доньки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти