StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Христина Соловій уперше відверто зізналася, чи був у неї роман із Вакарчуком

24 липня 2024, 13:12
855
Святослав Вакарчук був поруч зі співачкою протягом цілих десяти років.
Кристина Соловий, Святослав Вакарчук
Христина Соловій новини - Христина Соловій прокоментувала чутки про роман зі Святославом Вакарчуком / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka

Українська співачка Христина Соловій першу популярність здобула завдяки проєкту "Голос країни", участь у якому вона взяла у 2013 році. Її наставником на шоу, а пізніше - музичним продюсером за його межами - став фронтмен гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук.

Співпраця Соловій і Вакарчука завершилася в жовтні 2023 року, і кожен із них пішов своєю дорогою. Утім, і сьогодні у Христини запитують, чи були в неї романтичні стосунки з музикантом, який зробив великий внесок у її розвиток, як артистки.

Уперше на це запитання, без алегоричностей і спроб ухилитися від теми, Христина Соловій відповіла в нещодавньому інтерв'ю для Емми Антонюк. Співачка зізналася відверто, чи був у неї з Вакарчуком любовний зв'язок, чутки про який час від часу з'являлися в пресі за часів їхньої співпраці.

відео дня

Мисливці за пікантними секретами зірок можуть розчаровано видихнути: нічого романтичного та інтимного між музичним продюсером та його підопічною не було і бути не могло. "Це смішно для мене. Я Святослава ніколи не сприймала як чоловіка. Ніколи не дивилася на нього так", - стверджує Христина Соловій.

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська співачка MamaRika вперше розповіла, чому ледь не розлучилася з чоловіком, музичним продюсером і коміком Сергієм Середою, шлюб з яким ще навесні тріщав по швах.

Також відомий продюсер, музикант і радіоведучий Сергій Кузін висловився про повернення втікача Олега Винника в Україну, і поділився спогадами про з тріском програну суперечку про "вовчиць".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти