StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

MamaRika вперше розповіла, чому ледь не розлучилася з чоловіком

23 липня 2024, 21:41
166
МамаРіка і Сергій Середа нещодавно постали перед серйозною дилемою.
MamaRika з чоловіком
MamaRika новини - MamaRika розповіла, з чого почалися проблеми з чоловіком / колаж: Главред, фото: instagram.com/mamarika_official

Українська співачка MamaRika (Анастасія Середа, в дівоцтві - Кочетова) та її чоловік, музичний продюсер і комік Сергій Середа, навесні 2024 року повідомили, що їхній шлюб перебуває на межі краху. Ідилічна картинка в соціальних мережах насправді приховувала безліч невирішених проблем.

Зараз у зірковій парі знову настав мир. Про це впевнено заявила сама МамаРіка в інтерв'ю для М1.

Співачка зізналася, що проблеми в шлюбі з Середою в неї почалися, коли вона почала пригнічувати свої почуття - негатив накопичувався і отруював їм життя. "Нам треба було не тікати, а щиро поговорити без докорів. Я зрозуміла, що робила не так. Я в якийсь момент закрилася і відвернулася від чоловіка. Зараз я розумію, що не маю тікати, а маю бути з ним поряд у цьому складному моменті", - каже артистка.

відео дня

До цієї думки вона дійшла під час спільної з чоловіком подорожі до Одеси. Сімейна терапія їм не допомогла, і тоді вони зробили власну відчайдушну спробу врятувати шлюб.

"Ми все вирішили. Просто залишилися удвох, відпочили, трішки перезавантажилися, поговорили. Було багато діалогів, і це допомагає. Нам вдалося врятувати сім'ю", - ділиться щаслива МамаРіка.

Хто така MamaRika?

Анастасія Кочетова, відома як MamaRika, у 2008-2015 рр. як Еріка - українська співачка.
Еріка понад 40 разів знімалася для обкладинок журналів. Зокрема для таких, як: "Story", "Playboy", "Viva!", "MAXIM". Відповіла на запитання інтернет-користувачів у рамках понад 60 онлайн-конференцій. Дала понад 13000 інтерв'ю для національних і регіональних ЗМІ. Брала участь більш ніж у 250 телепрограмах.
Двічі входила до числа найкрасивіших жінок України за версією журналу Viva! і стала однією з найуспішніших українських зірок шоу-бізнесу за версією журналу "Фокус".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо про проблеми у стосунках між Народною артисткою України Аллою Кудлай та її зірковою хрещеницею Настею Каменських через недоречний репертуар під час війни.

Також українська блогерка і юрист Інна Мірошниченко розкрила потаємну мрію прийомної дочки. 8-річна Ангеліна зізналася, чого вона хотіла найбільше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти