StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Козловський не розумів, що відбувається": продюсер розповів, як Кондратюк виграв у співака

3 листопада 2023, 15:18
Вадим Лисиця знову шокував несподіваним зізнанням.
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк / колаж: Главред, фото: instagram.com/vkozlovsky_music, instagram.com/kondratiuk_official

Музичний продюсер Вадим Лисиця, який не так давно розсекретив те, що продюсер Ігор Кондратюк забирає військову зарплату співака Віталія Козловського, повідомив ще одну скандальну новину.

За словами Лисиці, він знає, як Кондратюк свого часу виграв суди у Козловського. Він вважає, що у Кондратюка тоді були сильніші можливості, ніж у Козловського.

"Я теж продюсер. У мене були подібні ситуації, тому я точно знаю природу цих стосунків. Я точно знаю, що може бути, коли ми потрапляємо до суду. Скільки це триває, скільки це коштує і які важелі потрібні для того, щоб вирішити питання саме в свою сторону. Я не натякаю, Я кажу прямо, що мені здається, що на той момент, коли це відбувалося, у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського", - сказав Лисиця в "Ранку у великому місті".

Продюсер каже, що Козловський взагалі не розумів, що відбувається.

"Йому ніхто не пояснював всі юридичні аспекти цієї справи. Тому мені здається, тут теж є певна несправедливість. Я знаю деякі факти, Інсайт, як воно відбувалося", - додав Лисиця.

Що відомо про конфлікт Козловського з Кондратюком

Нагадаємо, український співак Віталій Козловський розповів про рішення припинити співпрацю зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Він стверджує, що вирішив розірвати зв'язки через те, що Кондратюк, за його словами, наживався на ньому.

Суперечка між відомим співаком і його колишнім продюсером триває вже більше 10 років. Кондратюк визнав, що за цей час було безліч судових розглядів, і в кожному з них Козловський програвав. В результаті він залишився боржником перед експродюсером і винен йому 2 мільйони доларів.

Також нещодавно продюсер Кондратюк звинуватив Віталія Козловського, стверджуючи, що співак уникав виплати боргу за порушення авторських прав. У свою чергу, Віталій зазначив, що всі його спроби врегулювати ситуацію і обговорити це особисто були рішуче відкинуті продюсером, але він пропонує мирову угоду. Після запропонованої Віталієм ідеї укласти перемир'я особисто, Кондратюк відповів рішучою відмовою. Продюсер залишив у Facebook під постом співака гнівний коментар, назвавши його "зверненням до давно глухої "зірки".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти