StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"До мене стоїть черга": Олег Винник з'явився в ефірі українського шоу і ошелешив заявою

26 серпня 2024, 21:31
1214
Олег Винник вважає, що не тільки фанати, а й українські артисти чекали на його повернення.
Олег Винник
Олег Винник з'явився в ефірі шоу / колаж: Главред, фото: depositphotos.com/

Український співак Олег Винник, який втік ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жити в Німеччину, вперше прокоментував звинувачення колишнього продюсера Олександра Горбенка.

В ефірі шоу "Говорить вся країна" Винник заявив, що він нікуди не тікав і весь час допомагав Україні фінансово.

"Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатися, це не в моєму стилі. І я, зрештою, роблю свою справу. Я дякую своїм прихильникам, що ходили на концерти і платили кошти. І, слава тобі господи, що я їх не витратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі", - сказав артист.

відео дня

Винник не звертає уваги на те, що про нього говорять українські колеги і вважає, що, можливо, він заспіває дуетом з Андрієм Кравченком.

"Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє обличчя. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю. Зрештою, я вже до сьогоднішнього дня стільки бачив своїх дублерів. Дай бог їм усього, що вони бажають. Мене це не цікавить. Мене цікавить тільки те, коли настане перемога і коли ми будемо жити в мирі", - зазначив співак.

Також він вважає, що до нього "стоїть черга за дуетами".

"Ну знаєте, як би я до вас не ставився, але це дуже зверхньо прозвучало, за всієї моєї поваги", - відповів Олексій Суханов.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, Слава Дьомін припустив, що Олег Винник має хибне уявлення про своїх фанатів. Як заявив Дьомін, Винник вважає, що його "чекають мільйони" і саме з цієї причини він вирішив випустити нову пісню після тривалого мовчання.

А також представник Олега Винника назвав ще одну версію, чому співак під час повномасштабної війни таємно виїхав із країни. Валерія Барон розповіла, що в Україні Виннику ніде жити, його дім - у Німеччині, але він продовжує активно допомагати нашій країні в протистоянні окупанту.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти