StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Готові пробачити": сенсаційне повернення Олега Винника - що відомо

13 серпня 2024, 08:38
2281
Слава Дьомін припустив, що Олег Винник має хибне уявлення про своїх фанатів.
Олег Винник
Олег Винник випускає нову пісню / колаж: Главред, фото: instagram.com/valery_baron/

Український популярний ведучий Слава Дьомін висловився про співака Олега Винника, який втік з України ще на початку повномасштабної війни. Ходять чутки, що артист перебуває в Німеччині на лікуванні.

Як заявив Дьомін на своїй сторінці в Telegram, Винник вважає, що на нього "чекають мільйони" і саме з цієї причини він вирішив випустити нову пісню після тривалого мовчання.

відео дня

"Я так розумію, Олег вважає, що на нього чекають мільйони шанувальників, і тому вирішив випустити нову пісню. І тут найцікавіше. Може, це ми в шоу-бізнесі думаємо, що він уже нікому не цікавий? Можливо, його прихильниці чекають на нові пісні і готові будуть пробачити йому два з половиною роки мовчання? Ось і побачимо після виходу пісні", - написав Слава.

Слава Дьомін розкритикував Олега Винника
Слава Дьомін розкритикував Олега Винника / фото: скрін t.me/SlavaDomin
Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, Павло Зібров заявив, що втікачі Влад Яма та Олег Винник зробили свій вибір. Зібров уточнив, що таких артистів потрібно забувати, оскільки вони в Україну вже не повернуться, а краще допомагати новим талантам.

А також Геннадій Вітер зізнався, що зовсім не розуміє вчинок Олега Винника. Тривалий час вони з Винником були дуже близькими друзями. Втім, після початку повномасштабного вторгнення його здивувала поведінка співака, який виїхав за кордон. Виявляється, утікач жодного разу так і не зв'язався з другом.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти