StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кароль показала рідкісні фото з дорослим сином

24 жовтня 2022, 22:01
Тіна Кароль з сином Веніаміном вони побували в Нью-Йорку. Сім'я сходила на екскурсію в штаб-квартиру Організації Об'єднаних націй (ООН).
Кароль, син Кароль
Тіна Кароль і її син Веніамін / Instagram

Відома українська попспівачка Тіна Кароль поділилася рідкісними фото - себе і свого 13-річного сина Веніаміна. Знімки вона опублікувала в соцмережі Instagram.

Співачка з сином побувала в Нью-Йорку. І відвідали штаб-квартиру Організації Об'єднаних націй (ООН).

На знімках видно, що Веніамін росте не по днях, а по годинах. Справа в тому, що юнакові всього лише 13 років, але вже помітно вище зростанням своєї зіркової мами.

"Все, що в житті трапляється — це зв'язок. Цей зал - колиска важливих рішень для світу. Нехай тобі, сину, вистачить сил і мудрості бути корисним світу, Україні та світу! Можливо, цей мікрофон буде голосніше мого. Я була б щасливою. Безумовно, твоє життя - твій вибір, але я дозволю собі помріяти!",- написала Кароль під фото.

Кароль показала рідкісні фото з дорослим сином

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

До того Тіна Кароль в день свого весілля і вінчання з чоловіком і продюсером Євгеном Огіром (трагічно рано померлим) показала на своїй сторінці в Instagram зворушливий кадр із сімейного архіву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти