Каньє Уест забрав дітей Кім Кардаш'ян

24 квітня 2020, 16:40
Зіркова пара Кардашьян-Уест і раніше переживала важкі часи, але за останніми даними, карантин позначився і на їх відносинах.
Кім Кардашян і Каньє Уест
Кім Кардашян і Каньє Уест поділили дітей / Reuters

Каньє Уест забрав дітей у Кім Кардашьян, з'їхав з ними в інший штат в окремий будинок. На тлі карантину через коронавірус і постійної сімейної напруги, Кім і Каньє прийняли радикальне рішення, і розділили дітей, пише видання People.

Багатодітна Кім Кардашян публічно зізнавалася, що їй складно самостійно доглядати за чотирма нащадками різного віку – 6-річної Норт, 4-річним Сейнт, 2-річної Чикаго і 10-місячним Псалмом.

На підставі цього, а також того, що в них були напружені стосунки, які давали привід для чуток про розлучення в ЗМІ, пара вирішила займатися дітьми по черзі, і по можливості робити це окремо, щоб другий батько відпочивав.

відео дня

Першим взяв на себе відповідальність тато Каньє Уест. З дітьми він відправився в штат Вайомінг, де подружжя нещодавно придбало два розкішних ранчо, а сама Кім залишилася в Каліфорнії.

Раніше Кім Кардашьян зізналася, що вона майже що ховається від своїх дітей вдома, хоч старші і займаються самонавчанням будинку днем.

"Це безумство. Я ніби ховаюся від них. Якщо я коли-небудь замислювалася хоча б на хвилину, що хочу п'яту дитини, то, перебуваючи в самоізоляції з чотирма дітьми, зрозуміла, що насправді цього більш ніж достатньо", – говорила вона раніше.

Раніше інша сімейна пара - Катерина Кухар і Олександр Стоянов знову продемонстрували, як у них все добре. Катерина Кухар позувала в пікантному негліже для флешмобу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти