StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Камалія висловилася про колишнього чоловіка після зливу її знімків із побитим обличчям

14 квітня 2024, 13:24оновлено 14 квітня, 17:28
Співачка Камалія стала на захист колишнього чоловіка після опублікованих її фотографій у гематомах.
Мохаммад Захур, Камалия
Камалія зробила заяву про чоловіка / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial/

У мережі з'явилися фотографії української співачки Камалії в синцях, фанати зірки навіть припустили, що до "побоїв" причетний її колишній чоловік Мохаммад Захур. Співачка все ж вирішила прокоментувати цю ситуацію.

На своїй сторінці в соцмережах Камалія заявила, що її колишній чоловік чесна і порядна людина, яка виступає проти переслідувань і насильства.

відео дня

"Як батько моїх коханих доньок і мій незмінний партнер протягом 20 років, Захур завжди втілював тільки любов, підтримку і непохитний позитив ... Він віддав себе вихованню наших доньок, віддаючи перевагу їхньому благополуччю над особистими чи професійними інтересами. Його відмова від бізнес-активностей на користь майбутнього нашої сім'ї є свідченням його безмежної любові та відданості", - написала співачка.

А також Камалія попросила поважати Захура, адже він багато допомагає Україні.

"У разі будь-яких запитань або побоювань, я готова стати єдиним об'єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги. Давайте надавати пріоритет чесності, співчуттю та повазі в наших розповідях, вшановуючи людей, як Захур, які втілюють ці цінності в усіх аспектах свого життя", - підкреслила зірка.

Хто така Камалія

Камалія - українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець. Заслужена артистка України.

За даними Вікіпедії, кар'єра Камалії як співачки розпочалася 1993 року на фестивалі "Червона Рута". Після цього вона поїхала до Москви, де перемогла в конкурсі "Телешанс".

У 2004 році Камалія була удостоєна звання Заслуженої артистки України. Переможниця конкурсу "Місіс Світу" 2008 року. У 1999 році авторська пісня Камалії "Люблю тебе" - була визнана переможцем фестивалю "Пісня року".

Співачка Камалія - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноспівачка Камалія поділилася відео, яке в пресі назвали возз'єднанням колишнього подружжя - на ньому співачка і Мохаммад Захур відвідали Almarah Foundation. Екси в кадрі трималися разом і обмінювалися невимушеними посмішками.

А також раніше співачка Камалія приїхала до Сицилії, щоб зустрітися і заспівати для українських біженців. Її привітали чиновники міста Мессіна, Сицилія, включно з мером міста.

Читайте більше про Камалію:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти