StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сяючі та щасливі: Камалія возз'єдналася з колишнім чоловіком-мільярдером

17 січня 2024, 17:09
Камалія і Мохаммад Захур здійснили новий вихід у світ, як партнери.
Камалія та Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур разом здійснили публічний вихід / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

У квітні 2023 року українська співачка і модель Камалія зізналася шанувальникам, що розриває шлюб з британо-українським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром після 20 років стосунків.

Проте нещодавно артистка поділилася відео, яке в пресі вже назвали возз'єднанням колишнього подружжя - разом Камалія і Мохаммад відвідали Almarah Foundation, організацію, яка займається сиротами Пакистану. Екси в кадрі трималися разом та обмінювалися невимушеними посмішками.

Камалія раніше відзначала, що, всупереч розлученню, її з Захуром все ще пов'язують ділові відносини, до того ж вони зберігають дружні стосунки щоб спільно виховувати двох доньок - 10-річних близнючок Мірабеллу та Арабеллу. Спільна поява на заході організації, ймовірно, стосувалася саме таких партнерських обов'язків.

відео дня

Проте нові спільні кадри Камалії і Захура знову породили плітки про те, що насправді подружжя все ще разом, а розлучення було лише піар-ходом співачки. В основному чутки базуються на тому, що на публіці колишні чоловік і дружина продовжують вести себе, як раніше, і все ще тримають в секреті реальні причини і подробиці розставання.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур разом здійснили публічний вихід / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше українська блогерка Даша Квіткова зізналася, з ким мріє піти на побачення. Вона розповіла, що її фаворит її не помічає, хоч вона і заграє з ним в соціальних мережах.

Також українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про свої пластичні операції, в яких хейтери постійно намагаються її викрити. Вона розкрила подробиці цілих трьох процедур.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти