StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виглядає маленька донька онкохворої Анастасії Заворотнюк

21 червня 2023, 12:50
Міла Чернишова вже майже п'ять років залишається загадкою для громадськості, таємницю якої підтримують і старші діти Заворотнюк.
Анастасія Заворотнюк з родиною
Анастасія Заворотнюк з сім'єю прийняли рішення приховувати Мілу від широкої публіки / колаж: Главред, фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська акторка Анастасія Заворотнюк - мама трьох дітей. Молодшу доньку Мілу, від шлюбу з фігуристом Петром Чернишовым, вона народила в 2018-му, за рік до того, як їй діагностували пухлину головного мозку.

Турбота про малятко, дім і хвору доньку лягла на плечі мами Заворотнюк. У жовтні Мілі виповниться 5 років, але ніхто не знає, як дівчинка виглядає. Її приховують, як ховається і сама акторка, яка, за чутками, через тривалу боротьбу з раком сильно змінилася зовні.

Забороняють публікувати знімки з молодшою сестрою і Анні Заворотнюк - первістку та старшій дочці Анастасії. Дівчина зараз гостює в підмосковному Крьокшино у сім'ї, та ділиться з шанувальниками ностальгічними кадрами.

відео дня

На її сторінці в Instagram з'явилося фото маленької дівчинки, яку шанувальники і ЗМІ прийняли за подорослішала Мілу. Однак у кадрі опинилася сама Анна - старий знімок вона знайшла у своїй кімнаті.

Анна Заворотнюк в дитинстві
А ось Анна Заворотнюк проти публічності не заперечує / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти