Як пережити осінню депресію - поради від Юлії Панкової

28 серпня 2020, 22:26
Журналістка і телеведуча проекта Ревізор Юлія Панкова розповіла про те, як справлятись із негативом в житті
Юлія Панкова / Instagram
Юлія Панкова / Instagram

Днями ведуча програми Ревізор, який знімає Новий канал, Юлія Панкова відсвяткувала свій день народження.

Дівчина зізналась Главреду, що провела його в колі найрідніших людей. За її словами, було затишно, красиво та смачно.

"Карантин не зіпсував жодного мого дня життя, – каже Юля. – Адже цей період я сприймаю не як покарання, а як нові можливості для себе. Минулого року своє тридцятиріччя святкувала на даху. Запросила музичну групу з Одеси, яка нам грала цілий вечір. Кілька років тому влаштовувала вечірку в ресторанчику на березі моря".

відео дня

Ведуча переконана, що треба кожен свій день наповнювати яскравими емоціями та подіями.читайте такожЯк швидко схуднути на 10 кг за схемою Юлії Панкової

Проте, за статистикою осінню депресію, яка вже наближається, переживає кожна п’ята людина у світі. На цей випадок, у Юлі є свій рецепт, яким вона радо ділиться із нами усіма.

"Запалюйте" свій кожен день, – рекомендує дівчина. – Радійте дрібницям та приймайте подарунки від Всесвіту. Дякуйте, дякуйте, дякуйте. Дихайте, гуляйте, проводьте медитацію. Вимкніть новини та все негативне із свого життя. Бережіть та цінуйте себе. Балуйте… Не "їжте" себе та інших. Залиште в спокої себе та оточуючих. Розслабтесь!".

Вона радить знайти те, що наповнює вас та покращує настрій. І нехай кожен день завжди буде особливим - тоді ніяка депресія не страшна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти