StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як бути дружиною Арестовича: розповідає друга половинка чиновника

3 вересня 2022, 14:38
1336
Дружина Арестовича Анастасія розповіла, як їй живеться з головним "заспокійливим" країни.
Як бути дружиною Арестовича: розповідає друга половинка чиновника
Олексій Арестович з сином і дружиною Анастасією. Фото Elle

Бути дружиною радника офісу Президента України Олексія Арестовича те ж саме, що і загалом бути дружиною Арестовича.

Про це в інтерв'ю виданню Elle розповіла дружина чиновника Анастасія Арестович.

"Ніяка посада не змінює його як людину, тому я не відчуваю будь-якого специфічного дискомфорту або навпаки. Різниця лише в часі, який Олексій виділяє на роботу", - говорить вона.

відео дня

Анастасія Арестович каже, що вона розмовляє зі своїм чоловіком про війну. "Я завдяки своєму становищу теж використовую Олексія як заспокійливу. Якщо мені потрібно переконатися в чомусь, то я, звичайно, звертаюся до нього", - додає дружина чиновника.

"Я ще раз переконалася, що мій чоловік може витримувати великі психологічні та фізичні навантаження і, незважаючи на це, залишатися спокійним і впевненим, діяти рішуче, адекватно ситуації. Запорука мого відчуття безпеки-це якраз відсутність несподіванок. Але я хочу підкреслити, що війна посилила в ньому доброту. Я дуже пишаюся, що Олексій в цей непростий час спонукає людей до співчуття, милосердя і прийняття", - розповідає вона.

Вона також додає, що вони знаходять час один для одного. "У нашому особистому житті мають значення певні ритуали. Незважаючи на війну, ми намагаємося знайти час один для одного. Ми можемо зустрітися в хорошому місці і разом пообідати. Романтика присутня у всьому - від обіймів до щирих розмов", - каже Анастасія.

Нагадаємо, раніше виступ Вєрки Сердючки, яке відбулося на станції метро Майдан Незалежності на День Незалежності України завітав незвичайний гість - радник офісу Президента Олексій Арестович.

Здобувши під час повномасштабної війни Популярність головного дамського угодника країни, Арестович вирішив "підкотити" до мами Вєрки Сердючки. Він обійняв актрису Інну Белконь і виголосив полум'яну промову. Цим моментом поділилися Факти ICTV.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти