StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стане татом Вєрки: Олексій Арестович позалицявся до мами Сердючки на концерті

25 серпня 2022, 20:18
Радник розповів про свої подвиги на любовному фронті.
Олексій Арестович, Вєрка Сердючка та її мама
Олексій Арестович позалицявся до мами Вєрки Сердючки / скріншот YouTube

Виступ Вєрки Сердючки, який відбувся на станції метро Майдан Незалежності на День Незалежності України відвідав незвичайний гість - радник Офісу Президента Олексій Арестович.

Здобувши під час повномасштабної війни популярність головного дамського улюбленця країни, Арестович вирішив "підкотити" до мами Вєрки Сердючки. Він обійняв акторку Інну Белконь і виголосив полум'яну промову. Цим моментом поділилися Факти ICTV.

"Українська мова – це єдина, в якій слово "людина" жіночого роду. Тобто, жінка – це все для нас. Я три рази одружений, всі три рази щасливо. Бачу, що намітився... Ну, це доля. Серце крається, але..." - загадково посміхався радник, поки мама стрибала на сцені від щастя, а натовп схвально гудів.

"Мама" у виконанні актриси Інни Білоконь всюди супроводжує Вєрку Сердючку з 2004 року. Хоч всі і звикли, що вона просто "мама", у жінки є ім'я - Інна Адольфівна. Вона всім розповідає, що тато Вєрки - Юрій Гагарін, проте за каноном ним є чоловік на ім'я Валерій Сердюк, який, втім, ніколи не з'являвся у виступах доньки.

Раніше шанувальники позаздрили ведучому, журналісту і мандрівникові Дмитру Комарову - його молода дружина, модель і ведуча Олександра Кучеренко, вразила всіх на повал чудовою зовнішністю.

Також український ведучий та інтерв'юер Слава Дьомін розповів про жінку, що зайняла місце в серці мера Києва Віталія Кличка, який нещодавно розлучився з дружиною після 25 років шлюбу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти