StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відома співачка зізналася в таємній залежності через яку втратила друзів

8 квітня 2024, 18:00
Не всі близькі Lida Lee змогли пройти випробування життєвими труднощами.
Ліда Лі
Lida Lee проблеми з алкоголем - співачка визнала залежність / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Наприкінці січня українська співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) потрапила на відео під час відпочинку після виступу. Вона сиділа в барі та вживала алкоголь у великих кількостях. Тоді інсайдери повідомили пресі, що артистка так переживає емоційну кризу через проблеми в особистому житті.

Днями блогер-пліткар Богдан Беспалов випустив ролик, у якому розповів, спираючись на джерела з близького оточення Ліди Лі, що артистка справді має проблеми з алкоголем, і зараз проходить лікування від залежності. Як доказ він навів фрагмент відео, яке Скорубська відправляла друзям в груповий чат із клініки.

Новина про це швидко розлетілася таблоїдами. Lida Lee залишилося лише підтвердити, що зараз вона працює над вирішенням проблем. Також у своєму блозі в Instagram артистка висловила своє засмучення щодо того, що серед її близького оточення знайшлися люди, які не тільки не вміють зберігати секрети, а й діляться ними з пресою.

відео дня

"У найвразливіший період життя від самих близьких друзів ніж у спину... Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюся. Це лише останній епізод "Прірви", - написала артистка.

Ліда Лі
Lida Lee проблеми з алкоголем - співачка визнала залежність / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу:

Раніше дружина Віталія Козловського і його менеджерка Юлія Бакуменко розповіла про партнерські пологи, і виклала фото з малюком, якому батьки дали незвичайне ім'я.

Також стало відомо, що український боксер В'ячеслав Узєлков переніс складну операцію на серці. З початку року в нього було кілька хірургічних втручань унаслідок травм у професійному спорті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти