StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Білик розповіла про асистента-воїна, який зник на фронті

21 листопада 2023, 20:49
145
Співачка зізналася, що сумує за ним кожен день, а її будинок тепер постійно нагадує про героя.
Ірина Білик
Помічник Ірини Білик зник під час боїв під Бахмутом / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка, Народна артистка України та поетеса-пісняр Ірина Білик навесні 2022 року зізналася, що в її будинку близько місяця жили окупанти. На щастя, на той момент вона разом з сином перебувала в безпечному місці.

Загарбники залишили після себе в оселі Білик розруху. Усувати це артистці допомагав асистент, який пізніше пішов захищати нашу країну.

У недавньому інтерв'ю для Мелодія.FM співачка розповіла що її помічник Віктор воював на одному з найгарячіших напрямків - під Бахмутом. Зараз чоловік числиться зниклим безвісти, і Ірина дуже по ньому горює.

відео дня

"Я дуже сумую за своїм управителем, який все мені склав дома – туфельки, наряди, коли [окупанти] зайшли в будинок й усе там зруйнували, поламали та пограбували, він усе склав і його забрали в армію. І зараз він вже зниклий безвісти у Бахмуті. Я коли дивлюся на це все, от сиджу вдома і мені так його не вистачає. От був мій Вітя, а тепер не знаю, де він", - зізнається Білик.

Раніше стало відомо, що Ксенії Мішиній приписують роман з відомим шоуменом - ведучим Славою Дьоміним. Артистка показала кадри їх спільного відпочинку.

Також український співак-воїн Віталій Козловський поділився шокуючою історією з фронту, за мотивами якої він написав нову пісню. Її зірка присвятив побратимам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти