StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Актор Дерев'янко, який грав разом із Зеленським, поїхав на Донбас

4 жовтня 2023, 18:56
4208
Комік Олександр Незлобін, який виступив проти війни і покинув РФ, висловився про те, як перевзувся актор Павло Дерев'янко.
Дерев'янко
Павло Дерев'янко багато років тому грав в одному фільмі з Володимиром Зеленським / колаж Главред, фото УНІАН

Відомий російський стендап-комік і режисер Олександр Незлобін, який давно виступив проти війни, розв'язаної диктатором Путіним, і покинув країну-агресор РФ, висловився про те, як "перевзувся" його хороший знайомий ‒ актор Павло Дерев'янко.

Ще пару років тому той засуджував злочинний путінський режим і підтримував російського "опозиціонера" Олексія Навального. Після повномасштабного вторгнення він довго не висловлював своєї позиції, проте в серпні 2023 року поїхав на тимчасово окупований Донбас, куди привіз "гуманітарну" допомогу терористам.

Найцікавіше, що Дерев'янко більше десяти років тому знімався у фільмі "Ржевський проти Наполеона" ‒ і другу головну роль там грав нинішній президент України Володимир Зеленський. Після інтерв'ю Незлобіна Дерев'янко поспішив запевнити, що ніякого тиску на нього не чинили і так звану "ДНР" він відвідував виключно за власним бажанням.

відео дня

"Ми з Сашком знайомі особисто. Але я ніколи ні з ким не сварився. З ним - в тому числі. Я їздив в Донбас з власної волі і висловив таким чином свою людську і громадянську позицію", – видав актор, поставивши на собі клеймо агресора і українофоба.

Вояжі артистів-путіністів на Донбас

Нагадаємо, раніше Микита Джигурда приїхав до тимчасово окупованої Волновахи, щоб почитати патріотичні віршики. "Патріоту" російські окупанти подарували справжню гранату, зі словами - "у нас цього добра повно". На що звихнувся актор прочитав вірш.

До того інший відомий артист-путініст, співак Григорій Лепс, приїхав до тимчасово окупованого Донецька.

Лепс, зокрема, відвідав госпіталь в Донецьку, де перебували в тому числі і поранені діти. І тут він, без зайвої скромності сказав – мовляв, його пісні допомагають в лікуванні краще лікарських препаратів.

І зовсім недавно до бойовиків до російських окупантів приїхав Роман "Звір" Білик. Разом з колегою по групі Германом Осиповим він заспівав для них кілька своїх пісень.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти