StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ідіотські": молодуха старого Петросяна визвірилася на шанувальників

16 квітня 2024, 13:28
789
Тетяна Брухунова не змогла взяти себе в руки і некультурно звернулася до своїх шанувальників.
Татьяна Брухунова, Евгений Петросян
Тетяна Брухунова накинулася на підписників / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Молода дружина старого путініста Євгена Петросяна, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, Тетяна Брухунова розлютилася через те, що підписники вважають, що її доньку народила сурогатна мати.

На своїй сторінці в соцмережах дружина путініста назвала "ідіотськими доводами" коментарі шанувальників.

"Я тут почитала дуже кумедні коментарі під постом, де показала Матильду. Це дуже смішно. Таких ідіотських доводів, які там наводять деякі товариші, звичайно, важко було навіть уявити. Ви серйозно? Так примітивно мислите. Мені шкода, правда, ось так простенько", - висловилася Тетяна.

відео дня

Нагадаємо, підписники Брухунової подивилися її архівні публікації і помітили, що на другий день після пологів у її соцмережах з'явилися фото з прем'єри в театрі. Користувачі припустили, що вона скористалася послугами сурогатної матері. Тетяна ж заявляє, що це міг бути торішній знімок.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки наприкінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Євген Петросян і його дружина Тетяна Брухунова - останні новини

Зазначимо, дружина старого ПетросянаТетяна Брухунова спитала зі своїх фанатів за "недостачу" лайків і непристойно обізвала їх. Брухунова заявила, що їй було просто цікаво, чому підписники не реагують на її пости, адже сама вона ставить лайки абсолютно всім, на кого підписана.

А також зірки країни-терориста РФ висловилися в бік Євгена Петросяна на тлі новин про народження в нього ще однієї дитини. Багато хто його засудив через безвідповідальність.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти