StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Молода дружина старого Петросяна перейшла на мат і послала росіян

3 квітня 2024, 12:46
18457
Дружина старого Петросяна спитала зі своїх фанатів за "недостачу" лайків і непристойно обізвала їх.
Татьяна Брухунова, Евгений Петросян
Дружина Петросяна образила фанатів / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Молода дружина 78-річного Євгена Петросяна, який виступає за вбивства мирних українців російськими окупантами, Тетяна Брухунова вилаялася на фанатів через те, що вони не ставлять їй лайки в соцмережах.

На своїй сторінці в Іnstagram Брухунова розгнівалася на росіян, які ніяк не хочуть дарувати їй свою любов і образила їх.

"Люди, що з вами не так? Одні мені пишуть, що ви змушуєте ставити вам лайки. У сенсі, я змушую? Я просто запитала", - сказала Тетяна.

відео дня

Брухунова заявила, що їй було просто цікаво, чому підписники не реагують на її пости, адже сама вона ставить лайки абсолютно всім, на кого підписана.

"У чому тоді сенс підписки, і навіщо бути на когось підписаним, якщо ти його не лайкаєш. І мені дуже шкода, що стільки агресії вилізло. Але, з іншого боку, в цьому є плюс. Зараз усі агресори дружно підуть у бан", - пошкодувала дружина путініста.

Брухунова перейшла на нецензурну лексику
Брухунова перейшла на нецензурну лексику / фото: скрін instagram.com/bruhunova/

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Євген Петросян - останні новини по темі

Зазначимо, на початку лютого 78-річний Євген Петросян загримів у лікарню з украй важким переломом передпліччя - він звалився просто посеред вулиці під час прогулянки столицею країни-окупанта. Для відновлення йому знадобилася складна операція.

А також раніше Євген Петросян повторив безглуздий жарт про кордони країни-окупанта РФ, який вже звучав на "Блакитному вогнику-2022": "Захід намагався розвалити Росію, не подумавши про те, що в будові світу Росія - це несуча конструкція. Так, панове, так що подобається-не подобається - Росія розширюється".

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти