StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як народилася дочка старого Петросяна: молодуха путініста випадково проговорилася

14 квітня 2024, 16:43
Шанувальники Тетяни Брухунової спантеличені тим, як вона могла відвідати театр наступного дня після народження доньки.
Евгений Петросян, Татьяна Брухунова
Дружина Петросяна розкрила таємницю народження доньки / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova/

Молода дружина російського гумориста Євгена Петросяна, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, Тетяна Брухунова розкрила дату народження доньки.

Брухунова розповіла на своїй сторінці в соцмережах, що Матильді вже виповнилося 6 місяців і назвала дату її народження - 13 жовтня.

У мережі вже багато разів обговорювали, як у 78-річного путініста могла народитися дочка, до того ж Тетяну ніхто не бачив вагітною.

відео дня

Шанувальники Брухунової помітили, що в жовтні Тетяна ходила до театру на 14 вистав, також і 14 жовтня, вже наступного дня після народження доньки.

Виходить повна розбіжність у словах Брухунової про те, що вона сама народила доньку, адже всі підозрюють, що Петросян із дружиною скористалися послугами сурогатної матері.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова - останні новини

Зазначимо, зірки країни-терориста РФ висловилися в бік Євгена Петросяна на тлі новин про народження в нього ще однієї дитини. Деякі знаменитості розкритикували путініста, сказавши, що це був безвідповідальний вчинок.

А також нещодавно Тетяна Брухунова показала знімок, на якому виглядає худою, фанати навіть подумали, що вона і не народжувала доньку.

Читайте більше про Петросяна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти