StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Досить брехати: терористка Поплавська накинулася на Кіркорова

15 лютого 2024, 13:59
Божевільна актриса однієї ролі намагається хоч якось додати собі популярності.
Поплавська скандує
Поплавська скандує "ні Кіркорову" / Колаж Главред, фото Instagram/fkirkorov

Скандальна російська акторка-путіністка Яна Поплавська, яка колись зіграла роль Червоної Шапочки в радянському фільмі і на цьому її кар'єра закінчилася, намагається вислужитися перед кремлівською верхівкою і тепер поливає брудом уже своїх однодумців.

Так, під роздачу сердитої "червоної шапки" потрапив путініст і колишній "король" російської естради Філіп Кіркоров. Він нещодавно потрапив у немилість влади, оскільки взяв участь у "голій вечірці" Анастасії Івлєєвої.

Але не це засмутило актрису однієї ролі, а поїздка Кіркорова, який вирушив замолювати свої "гріхи" на Донбас і боягузливо бекав пісню Ірини Білик.

відео дня

Путіністка назвала Кіркорова "боягузом, який від страху забув слова своєї пісні". "І хто нам пояснить - за одну цю поїздку йому тепер зобов'язані дати ефіри, концерти та індульгенцію в усьому? Чомусь ніхто з відомих мені артистів не розраховував ні на які блага, допомагаючи бійцям і їздячи на фронт! У них тільки одна мета і завдання - підтримати наших хлопців. Ніхто з них не думає про себе. Тому поїздка Кіркорова - це брехня, окозамилювання! Досить нам брехати! Досить брехати народу! Це НЕ культура! Це НЕ наші цінності! Росії це НЕ потрібно!" - у дусі радянських мітингів скандує пропагандистка.

Нагадаємо, раніше ЗМІ опублікували відео, зняте нібито в Горлівці (Донецька область), на якому Філя виступає перед пораненими окупантами. Дивно, але туди він приїхав без макіяжу, стразів і пір'я - весь у чорному.

Нагадаємо, раніше російська акторка Яна Поплавська, яка за свою кар'єру не зіграла нічого значнішого за Червону шапочку, коли була ще дитиною, тепер вдарилася в ура-патріотизм і випровадила свого старшого сина, в якого є довідка про непридатність, на фронт.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти