StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хід нареченої: Аня Тейлор-Джой в шикарній сукні пішла під вінець у Венеції

3 жовтня 2023, 17:11оновлено 3 жовтня 2023, 17:43
345
Аня Тейлор-Джой вийшла заміж за музиканта Малкольма Макрея. Церемонія пройшла в старовинному палаці XV століття Палаццо Пізані у Венеції.
Аня Тейлор-Джой, весілля
Аня Тейлор-Джой вийшла заміж за Малкольма Макрея / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com і скріншот

Відома британська актриса Аня Тейлор-Джой (яка прославилася роллю в серіалі "хід королеви") вийшла заміж за свого коханого - американського музиканта Малкольма Макрея. Фото з церемонії одруження, яке пройшло у Венеції, опублікувало британське видання Daily Mail. Пара зустрічалася два роки.

Розкішна церемонія пройшла в старовинному палаці XV століття Палаццо Пізані-Моретта, який розташований прямо на березі Великого каналу у Венеції.

Актриса вибрала для образу нареченої бежеву сукню від Dior, прикрашену бісером і вишитими квітами і пташкою колібрі. Образ вона доповнила білою довгою фатою.

відео дня

Папараці також вдалося зробити фотографії, на яких актриса в білому шовковому халаті з мереживом і без макіяжу на обличчі пила каву на балконі перед церемонією.

На весіллі було 150 гостей, серед яких були дві інші відомі актриси – Кара Делевінь і Джулія Гарнер.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск злив інтимне фото Ембер Херд з часів їх рольових ігор. Мільярдер показав, як вбиралася колишня дружина Джонні Деппа щоб його порадувати.

Також блогер Машуковський зробив пропозицію своєму коханому. Після камінг - ауту він зазначав, що готовий до сімейного життя, пізніше-показав свого обранця фанатам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти