StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ілон Маск злив інтимне фото Ембер Херд за часів їх рольових ігор

14 вересня 2023, 23:29
9470
Колишня дружина Джонні Деппа ретельно готувалася до зустрічі з коханцем.
Ембер Херд, Ілон Маск
Ілон Маск показав Ембер Херд в еротичному костюмі / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська акторка Ембер Херд завела роман з мільярдером і бізнесменом Ілоном Маском невдовзі після того, як розлучилася з актором Джонні Деппом (хоча він переконаний, що Херд зраджувала йому з Маском).

Їхні стосунки тривали менше року. В 2017 році Ілон і Ембер стали однією з найбільш обговорюваних пар, хоча публічно роман заперечували. Після розставання мільярдер розповів, що розійшовся з акторкою друзями та виключно через розбіжність графіків.

Подробиці їхнього роману Уолтер Айзексон виклав у біографії Маска. Зокрема пара практикувала рольові ігри, для яких Херд одягала різні костюми. Бізнесмен виявився шанувальником комп'ютерної гри Overwatch, особливо жіночого персонажа під псевдонімом Ангел (Mercy).

відео дня

При знайомстві з Ембер Херд Маск відзначив її зовнішню схожість з Ангелом. Пізніше, коли між ними зав'язалися стосунки, акторка приготувала для Ілона сюрприз - одягла сексуальну версію костюма Ангела, яка створювалася кілька місяців. Нещодавно фотографію Херд в спокусливому обладунку Маск опублікував на своїй сторінці в Х (Twitter).

Ембер Херд
Ілон Маск показав Ембер Херд в еротичному костюмі / twitter.com/elonmusk

Раньше донька Віктора Ющенка показала експрезидента в компанії голлівудської зірки і бджіл - Шон Пенн відвідав третього президента України з дружнім візитом. Неформальна зустріч потрапила в кадр Віталіни Ющенко.

Також стало відомо, що 42-річний американський актор, "Капітан Америка" і найсексуальніший чоловік 2022-го року за версією журналу People Кріс Еванс таємно зіграв весілля з 26-річною португальською акторкою Альбою Баптістою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти